A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről

A reptérről a 100E busszal közvetlenül a Deák Ferenc térre lehet utazni, amely 12 perc sétára található a konferencia helyszínétől. A buszra az A és B terminál között található buszmegállóban lehet felszállni. Ugyanitt egy automatából lehet 900 Ft-ért jegyet venni a buszra (magyar forinttal vagy bankkártyával lehet fizetni). A Deák Ferenc téren át lehet szállni a 105-ös buszra, amely az Akadémia épülete előtt áll meg, a Széchenyi István téren. Erre a buszra is célszerű vonaljegyet venni már a repülőtéren, melynek ára: 350 Ft.
Taxit a terminál előtti Főtaxi irodában lehet foglalni. Az utazás kb. 7.000 forintba kerül. Javasoljuk, hogy ne más taxist válasszon, mivel az ún. „taxis hiénák” esetenként a normál viteldíjnak akár a 4-szeresét is elkérik a repülővel érkező utasoktól!

Autóval

A helyszín közelében az utcai parkolási lehetőségek korlátozottak, illetve reggel 8 és délután 6 között fizetősek.

A környéken több 24 órás parkolóház is található, úgymint:
Bazilika Mélygarázs (500 forint/óra) – Sas utca
Erzsébet Mélygarázs (400 forint/óra) – Erzsébet tér
Lipót Garázs (200 forint/30 perc) – Széchenyi utca

További parkolási információk itt találhatóak: https://bit.ly/1TqrhqV

Vonattal

A Nyugati Pályaudvarról a 3-as metróval (a jegy az állomáson található automatából váltható 350 forintért) érdemes utazni az Arany János utcai megállóig, ahonnan a helyszín 10 percnyi sétára található. A Keleti Pályaudvarról a kettes metróval (a jegy az állomáson található automatából váltható 350 forintért) érdemes utazni a Kossuth Lajos térig, ahonnan a helyszín 8 perc sétára található.